Bli 100% stilfull

Vart man än går så kan man se människor som är trendmedvetna. Sådana som helt enkelt aldrig skulle gå till mataffären i mjukisbyxor, eller gå ut till en klubb en kväll utan att vara nöjd med sin outfit. Men är man en människa som verkligen har stil så är det inte bara kläderna som är viktiga, utan i princip allt i ens livsstil. En sak som är minst lika viktig som att ha de senaste skorna i garderoben är att ens hem är snyggt och ”rätt” inrett.

Att vara en trendföljare med stil har sina för och nackdelar. Visst är det en otroligt rolig sak att göra, följa trender, men det är inte alltid en dans på rosor. Är man en riktigt stilfull människa så för det med sig mycket, det vill säga att man alltid ”måste” bry sig om vad man har på sig, hur ens hem ser ut och så vidare. Visst, att säga att det är ett måste är kanske till att överdriva, men faktum är att det är sant. Man vill bygga upp en bild av sig själv och att alla ska hålla med om att den är sann, det är klart att det är mycket som man behöver tänka på då. Som tur är så är det som sagt roligt, och att titta på trender inom allt möjligt är kul.

  • Ett trendigt hem är nästan lika viktigt som en trendig garderob, ja innehållet då vill säga. Att tänka på sängkläder och handdukar är alltså lika viktigt som att välja ut rätt chinos inför sommarsäsongen. En trendig människa har inte stil förrän man har koll på det mesta.
  • Mat är något som kanske låter lite löjligt, men inom få branscher finns det mer trender som inom maten! För vem åt egentligen pulled pork för tio år sedan? Och sedan när blev hamburgaren en av våra finaste rätter? En trendig människa har koll på vad man ska äta, och när man ska äta det! För vem vill bjuda in till middag och servera stuvad spenat och fiskpinnar?
  • Musik är något som är väldigt viktigt för den stilmedvetna mannen eller kvinnan. Mycket för att man hittar sin inspiration till sin stil i musikens värld! Lyssnar man uteslutande på tung oldschool hiphop så syns det inte sällan i ens kläder, föredrar man att lyssna på Kent klär man sig lite efter det. Musiken man lyssnar på spelar alltså in en hel del, så välj rätt låtar när du ska göra sommarens playlist!
  • Vart man bor spelar stor roll, både för sin allmänna stil och sitt trendiga rykte. Att bo på Söder i Stockholm smäller som lite högre än att bo i till exempel Växjö. Ett litet tips bara för den som ska flytta och känner sig riktigt trendig.

Sen får man heller inte glömma bort att vissa trender bör man kanske försöka se förbi och inte anamma, en del kan vara för överdrivna eller inte så hälsosamma. Det gäller att ha ett sunt förnuft, utan ett sådant har man inte mycket till stil!