Mode 2014

Nytt år, ny garderob! Visst heter det så, och det är ju fantastiskt härligt! Och när du nu ska välja kläder för året som kommer vill du självklart vara snygg och stilig, men innan du kan köpa det du vill ha måste du såklart veta vad det är som gäller för år 2014.

Förra året var det personlighet som gällde på modefronten, och det håller i sig även detta år. Det är inget specifikt som du måste ha för att vara rätt, utan det är snarare tvärtom. Att försöka va egen i din stil är helt rätt, och då kan det vara smart att se sig om på andra ställen än de ”vanliga” shoppingställen. Exempelvis kan det vara smart att ta sig ut på internet när du ska handla, eftersom det där finns ett otroligt stort utbud oavsett vad det är som du vill ha. När du ska handla på nätet är det smart att välja en sida som har mycket, exempelvis: http://www.shopello.se/. Shopello är unikt på det sättet att du där kan hitta och jämföra produkter och kläder. De har trend- och priskoll för allt de tar fram, och du kan då vara säker på att du hittar det plagg du vill ha till bästa pris.

Miljövänliga kläder

kläder.tvätt

I en artikel från Dagbladet.se har man kollat på vad som är inne under det här året är rätt att klä sig i, och de har pratat med olika stilexperter som ger sin syn på sak. I artikeln kan man lära sig att det är väldigt mycket klänningar och byxdresser som kommer ta plats under våren. Mycket vitt kan man också se, eller pasteller. På herrsidan är det fortsatt mycket skjorter i flera färger. Smala och slimmade kostymer är någonting som också kommer att synas på den modemedvetna. Intressant är också att kärleken för det ekologiska blir allt starkare vad gäller mode och kläder. Fair trade kommer mest troligt att öka, och det för att konsumenterna nu är mer miljömedvetna i sitt shoppande. Second hand och vintage är numera någonting som man ska ha för att visa sin kärlek till naturen, och återanvändning av vänner kläder kan man också satsa på.