Snygg från topp till tå!

Vi bryr oss alla om vårt utseende till viss del, en del mer och andra mindre. Men vårt utseende är ett sätt för oss att uttrycka oss och säga till de vi möter vem vi är utan att behöva säga det rakt ut. Ett välvårdat yttre gör att man både ser bättre ut och att man mår bättre. Det gäller att pyssla om kroppen från topp till tå, och inte utesluta någon del av kroppen eller stilen när man fixar till sig eftersom allt hänger ihop och ger ett helhetsintryck. Det finns en del saker du kan tänka på.

  • Se till att klä dig både snyggt och bekvämt. Börja alltid med att ta på dig underkläder som sitter bra, håller saker på plats och samtidigt är snygga och sensuella. Snygga underkläder gör under för självkänslan, och du kan också köpa underkläder online från Lingerie Butiken. Resten av kläderna ska vara sådana som du känner dig bekväm i, som framhäver det som är snyggt med just din kropp.
  • Våra hud, hår och naglar! Här gäller det att ta hand om och vårda under lång tid, det är svårt att göra quick-fix om det nu är så att du låtit huden, håret eller naglarna förfalla och må dåligt. Se till att klippa bort slitna toppar, försök att använda så lite som möjligt av produkter och verktyg för håret som sliter på det, och ge håret en inpackning emellanåt. Håret slits lätt av plattning, lockning och föning. Ta också hand om dina naglar, ge dem en ordentlig manikyr så kommer de blir glada! Läs mer här om tips för hur du gör en fin manikyr där du också vårdar och pysslar om naglarna innan de målas.
  • Ta hand om ditt inre! Ät mycket grönsaker och frukt, undvik att äta en massa halvfabrikat och drick mycket vatten. Det kommer göra att du mår bättre och dessutom blir du finare på utsidan när insidan mår bättre. Kombinerar du med lite motion kommer det göra underverk för hur du mår och ser ut!

Så ta hand om dig och gör dig snygg hela vägen från topp till tå!