Somliga går med trasiga skor

Ja, somliga går med trasiga skor. Varför? Det senaste modet. Slitet och ruggat ska det vara. Second-hand är den rätta vägen att gå. En väg som både plånboken och miljön tackar för.

En annan väg som gått från snårig stig till trafikerad motorväg är internethandeln gällande kläder. Gillar du Footway, så klicka på länken för att få rabatt på snygga pjuck. Rabatter kan man ju aldrig få för mycket av. Eller?

Utanför tullarna

Det finns massor av second-hand butiker att botanisera i runtom i Stockholm. Många trendiga butiker såsom Tjallamalla och Judits; både dam- och herr. Men där är det designersplagg som mest dominerar hyllorna och priserna är inte de billigaste. De är dyrt men man kan fortfarande göra fynd. Fast, är det att fynda billiga kläder som du är ute efter så är att rekommendera att du far utanför tullarna. I Ropsten finns en mycket bra och stor Myrornas och om du hoppas på tåget mot Södertälje finns det spännande små butiker där du hittar pälsar för hundralappen och halsdukar för en tia.

Innan du far iväg på en billig men ack så härlig shoppingrunda kan det vara värt att spana in rådande trender och hur coola människor klär sig. Kanske inte för att kopiera helt, men att låna, bli inspirerad och göra om till din stil.