KONST VIA STILBOLAGET

Vi hjälper många att skapa personliga, stilrena och unika konst- och tavelväggar och vårt utbud på signerade konstverk  och Artprints växer hela tiden. Vi har direktkontakt med alla konstnärer och designers som vi säljer för och samtliga levereras personligt signerade vilket ger en extra dimension på din konst.                                  Varmt välkommen att köpa artprints och annan konst via Stilbolaget. 


ARTPRINTS

Med skandinavisk design som utgångspunkt tar vi fram moderna och stilsäkra artprints som passar många typer av inredningsstilar. Med våra unika motiv kan du ge dina väggar och ditt hem lite extra kärlek och samtidigt satsa på en unik konst som inte säljs någon annanstans. Flera prints ingår i serier där färgtoner och motiv lätt går att kombinera och vi har självklart flera i det som trendar mycket. 

Flera serier säljs också  i Limited Edition så håll utik.

Våra artprints säljs i 3 olika storlekar vilket gör det lätt att skapa dynamik i dina tavelväggar och använda vissa med paspertout och andra inte när du kombinerar flera ihop  

Storlekarna som finns är

  • 30 x 40 cm
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm


VÅRT ARTPRINTPAPPER

Hög kvalitet är viktig för oss och vi vill att du ska känna samma kärlek till produkten som vi gjort när vi skapat den.  Alla våra artprints är tillverkade i hög kvalitet och tryckta på obestruket, 200 grams tjockt papper med en matt och exklusiv finish som får färgen att sitta kvar. Vi rekommenderar en glasinramning för våra artprints för att skydda och bevara den matta ytan maximalt. 

Artprintsen levereras varsamt i en hård emballagerulle och skickas inom Sverige med Post Nord till ett ombud.

Självklart är också alla våra prints och allt vårt pack- och emballage material miljöcertifierat.


FINEART

Vi säljer även vackra, coola och stilrena konstverk med blandade motiv eller helt abstrakta målningar.

Alla våra fineart verk är målade med acryl- eller oljefärg och många är dessutom gjorda med olika strukturmaterial. 

Varje enskild tavla är unik och ibland finns även flera i en serie för att lätt kunna kombinera ihop om man önskar flera men varje konstverk säljs enskilt.  

Är du ute efter något personligt, någon speciell färgton eller specifikt motiv som du önskar få målat så gör vi självklart en förfrågan hos våra konstnärer för dig. 

Alla konstverk paketeras varsamt och levereras av oss själva på västkusten och i övriga Sverige med budfirma.