HOMESTYLING

LÖNSAM STYLING

Vi lyfter fram bostadens fulla potential för en framgångsrik försäljning och hjälper dig att öka ditt försäljningspris. En snyggt stylad bostad lockar fler till dina visningar och till budgivning.
ÖKAT FÖRSÄLJNINGSPRIS

Att sälja sin bostad är en stor händelse och alla vill såklart maximera sitt försäljningspris. Då är det är en god ide att använda sig av homestyling då en proffsigt stylad bostad har en ökning på mellan 5-15 % på försäljningspriset. Det är viktigt att alla som ser din bostad får rätt känsla direkt och ser hemmets fulla potential. Stilbolaget vet vilka detaljer som har betydelse och vad du ska lägga både kraft och pengar på, dessutom är kostnaden för stylingen helt avdragsgillt precis som mäklararvodet.


STYLINGPAKET

Vi sköter allt från planering, nedpackning och leverans av möblemang, till en professionell homestyling på plats både till fotografering och visning. Här ser ni våra vanligaste stylingpaket och utöver dessa så skräddarsyr vi självklart andra lösningar.  


BASIC - vår lilla styling för dig som vill ha råd, tips och lite hjälp på vägen men som kan göra mycket själv. 

CLASSIC  - vår vanligaste styling där vi tar ett helhetsansvar och fixar allt Här använder dina större möbler som bas. 

EXCLUSIVE - stylingen där vi tar ett helhetsansvar och möblerar upp en helt tom bostad eller tömmer en befintlig och möblerar om.