BOSTAD

Här nedan ser ni några av våra vanligaste uppdrag i privata sektorn

Rådgivning - Digitalt 

Det här är en snabb populär konsultation där kunden vanligtvis mailar in bilder på en yta, lokal eller rum som man vill ha hjälp med. Det kan vara allt ifrån val av färg på väggar och golv till rena möbleringsförslag. Det kan också vara ner på detaljnivå där kunden önskar hjälp med val av gardiner, vilken matta passar bäst, hur ska jag sätta upp mina tavlor, vilken färg på kuddar och plädar ska väljas. Vanligtvis tar vi då fram en en idéskiss men vi kan även göra rena inköpslistor. Allt skickas digitalt.

Kunden betalar för ett timarvode för inredarens arbete.  Min arvode 2h.


Rådgivning  - Besök 

Hur många har inte köpt en bostad och har möbler sen innan som man inte riktigt tycker gör sig rätt på sin nya plats. Vi kommer på ett besök och ger en snabb rådgivning där inredaren ger tips om hur ni ska komma vidare för att skapa ett snyggt och samtidigt trivsamt hem med bra funktion. Det kan vara alltifrån tips på val av färger/tapeter hur gardiner ska sättas upp eller bara val av nya passande accentfärger. Inredaren går runt i bostaden/lokalen och visar och ger förslag på förändringar som får er att tänka nytt. Kunden själv antecknar under mötet. 

Kunden betalar ett timarvode för inredarens tid. Min arvode 2h.


Inredningshjälp - Privat bostad

Har du köpt ny bostad eller bara vill förändra den du bor i kan vår inredningshjälp vara något att ta till. Inredaren kommer på besök och fotograferar rummen eller ytorna som skall göras om. Det kan vara både interiörer och även exteriöra ytor såsom balkong, terass eller uteplats. Vi tar vi fram idéskisser, fysiska material som kunderna får kika på och gör sen både 2D- och 3D ritningar så det blir enkelt för er att se våra förslag. Sen kan vi bistå med både inköpslistor, själva inköpen, installation av möblemang till att koordinera en hel ombyggnadsprocess.

Kunden betalar ett timarvode för inredarens arbete eller ett överenskommet projektpris.


Uppdragen är lika varierande som det finns kunder så tveka inte att kontakta oss för ett förslag och offert