INREDNING 

INREDNINGSHJÄLP

Vi har lång erfarenhet av att inreda såväl privata hem som offentliga rum. Vi skapar personliga och trivsamma miljöer. Ta hjälp av någon av våra duktiga heminredare för att inreda ditt drömhem eller göra en mer säljande och varumärkeshöjande företagslokal. 


INTERIÖRER SOM FUNGERAR

Hur vår omgivning ser ut och upplevs påverkar oss mycket och det är viktigt att vi hittar rätt känsla för varje unik miljö. En fin inredning idag är inte särskilt svårt att hitta, men att sätta ihop allt till helhet som verkligen fungerar för ett hem eller företagslokal kan vara en helt annan sak. 

Stilbolaget hjälper er att ta fram förslag och ni väljer, kan det bli enklare?


SKAPA DITT DRÖMHEM

Ibland är det mycket att tänka på när man ska renovera, bygga nytt eller bara byta en bostad. Ofta står vi inför en mängd olika val som inte alltid är lätta att ta när vi måste tänka på helheten. Vi hjälper er att skapa ett personligt hem som utstrålar harmoni och trivsel  och som dessutom blir riktigt snyggt. 


LYFT DITT VARUMÄRKE 

För företag skräddarsyr vi uppdrag och arbetar efter devisen "att trivseln ökar där människor känner sig bekväma och trygga". Dessutom sprider alltid vackra arbetsplatser både glädje och stolthet, vilket enkelt bidrar till en bättre arbetsmiljö. Vi tar vi fram alltifrån idéskisser till detaljerade 3D ritningar och har en grafisk designer in house som enkelt kan göra både skyltar, unika tavlor och annat som ramar in er verksamhet och varumärke.


EVENT DEKOR 

Vi hjälper er att skapa din eventdekor för din temafest, jubileum, utställning, student, invigning, mässa, workshop eller annat. Alltifrån inbjudningskortet, dukningen till själva inramningen av festen/eventet med dekor, belysning och möblemang.